Dopisivanje sa devojkama iz Srbije

sms upoznavanjeDobro došli na naš mali, ali vredan sajt za upoznavanje i dopisivanje!

Sajt SMS DOPISIVANJE je napravljen sa ciljem da se učesnici prvenstveno dobro zabave, uz mogućnost da se upoznaju sa nekom od devojaka.

Molimo Vas da ne budete napadni i tražiti od devojaka lični broj telefona ili kontakt adresu po svaku cenu, jer ne znaju ko je sa druge strane i žele samo da Vas bolje upoznaju. Ukoliko Vam neka od devojaka ne odgovori odmah, budite strpljivi jer su možda na poslu ili spavaju, ili jednostavno nisu u mogućnosti da se dopisuju u tom momentu. One čekaju Vašu poruku. Sve je uživo, nemojte biti stidljivi nego ih pitajte sve što želite.

Servis je dostupan i u funkciji non-stop, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, tako da možete da ih kontaktirate kada god poželite.

 

 Devojke na chatu:

Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Devojke na chatu Tanja Dragana Lidija Anabela

Comments (0) Posted to Dopisivanje sa devojkama iz Srbije putem SMS poruka 04/21/2009 Edit


Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke na CHAT-u

SMS Dopisivanje